ABC Etablering

Kurspakken ABC Etablering som gir den aller beste starten for deg og din virksomhet, og nødvendig påfyll for deg som alt har startet egen virksomhet.

Når

- 27. november 2018 16:00

Kvar

Hordaland fylkeskommune, Wigangården 8.etasje rom Stadsporten

Pris

1300,-

Kurspakken ABC Etablering består av følgende tre kurs:

  • 1-2-3 Etablering (Tre timer) - Klar til avspark! Trenger du starthjelp for å etablere egen virksomhet? Da er tretimerskurset «1-2-3 Etablering» perfekt for deg.

 

  • Etablererkurs (12 timer over to dager) - Etablererkurset er et grunnkurs i hva som skal til for å etablere egen virksomhet og som går mer i dybden på de problemstillingene du vil møte som selvstendig næringsdrivende.

 

  • Økonomi Illustrator (Syv timer) - Spill deg til økonomiforståelse med brettspillet "Økonomi Illustrator"! Spillet tar deg gjennom alle økonomiske faser i bedriftsetableringen. Ingen forkunnskaper i økonomi er nødvendig. Bli med og spill!

 

Tar du ABC Etablering fremfor enkeltsående kurs, sparer du penger og får et solid faglig grunnlag for å starte egen bedrift. I tillegg treffer du andre som er i oppstarstfasen og her er det mulighet for nettverksbygging. Kursene gir tilgang til gratis rådgivningstime hos Etablerersenteret

Infoside

http://etablerersenteret.no/kurs/a-b-c-etablering/

Påmelding

http://etablerersenteret.no/signup/abc-etablering-hoest-3/