Utstillingar 2013

25.mai --> kl.12.00 kl.13.00                

Markakunst 2013 Avmarsj frå Mjøs Metall med guiding av installasjonane Opningsseremoni innerst i Kossdalen v/ Eli Jeanette Fossa frå Fylkesmannen/LivOGlyst. Det blir også musikkinnslag.

25.mai - 16.juni

Erling Valtyrson Mezzotint.  www.valtyrson.com Opning v/ Marvin Hallerraker (kjent som bl.a. illustratør i BT)

 

9.juni - 21.juli (i Kafeen)

Eirik Hunnes Foto

 

30. juni - 28.juli

Ida Helland-Hansen Tekstil

28.juli - 8.september (i Kafeen)

Solvor Fjellby Foto

 

4. august - 8.september 

Roger Gjerstad Bilete m.m.

 

4. august - 8.september NB! Utstilling i HOSANGER KYRKJE  

Åse Eriksen Vev

 

 

MARKAKUNST 2013 Les meir her

 

ERLING VALTYRSON - MEZZOTINT

Grafikk. Forunderlege isenesatte kvarddagsgjenstandar. Erling Valtyrson

www.valtyrson.com

ÅSE ERIKSEN - VEV

Åse Eriksen har sjølv skrevet fylgjande ifb med utstillinga si i Hosanger kyrkje: "Jeg vil vise store og små vevde tepper, de fleste knyttet til et prosjekt jeg har kalt "Toner i tråd". Dette knytter seg til mitt ønske om å studere hvordan vi oppfatter musikk  i forhold til den kunsten vi kan se.  Finnes det noen forbindelse mellom farger og musikk? Mange komponister og billedkunstnere mener det, og har gjennom tidene arbeidet med dette som tema for sin kunst. Ellers vil  jeg også vise forprosjekter, skisser og veveprøver til kirketekstiler jeg har laget de siste årene."

Eng Aase

 

IDA HANSEN - TEKSTIL Ida sei fylgjande i forbindelse med utstillingen ho skal ha i Galleri Mjøsvågen denne sesongen: "På utstillingen i galleri Mjøsvågen vil jeg vise noen større tekstiler; jeg laminerer lerret og silkepapir, trykker og maler. Ofte er tekstilene bygget opp av brutte ornamenter. De kan kanskje assosieres med gamle tapeter som forteller sin historie. I tillegg viser jeg mindre bilder malt på glass, med klare felt der man skimter en tekstil som ligger under. Det oppstår en skyggevirkning mellom de to lagene. Jeg beveger meg mellom kontraster; stort/lite, organisk/geometrisk, mykt/hardt, sorg/glede...Ser at ytterpunktene kan forsterke hverandre".

Lat Sta Ida

ROGER GJERSTAD - BILETE M.M. Stiller ut både bilete og installasjonar. På bilete under ser ein Fossekall, eller en av 69 fugler for å huske engasjementet  - som fuglesangen, og de sangene som forsvant 22-7-2011. Foss 1 Roger

 

EIRIK HUNNES - FOTO (utstilling i Mjøsvågen Kafe) Fotograferer analogt, med sin fars kamera fra 1974 på hans hjemsted Rødven i Romsdalen.  Hunnes