Klart for Innovasjonsuken OPP!

Etter sykkel-VM er det klart for Innovasjonsuken OPP! Veke 39 -her skjer mykje spanande innan innovasjon og entreprenørskap i Hordaland. OPP samlar alle dei gode aktørane og det som skjer! Bli med - Bli med på OPP!

Bilder Med Logo3

Over 40 arrangement!

Det gode samarbeidet bak OPP resulterer i meir enn 40 ulike arrangement i 2017 innan innovasjon og entreprenørskap. Her skal det feirast! Store og små bedrifter, privat og offentleg sektor, gründerar, etablerarar, eldsjeler og publikum - summen er ei veke med masse gøy, feiring og moro!

Alle kan vere med

Mange oppspillere er invitert med til å synleggjere sine arrangement. Utgangspunktet er at alt skal vere gratis for publikum! Den samlande kalenderen syner alle arrangement som nettopp du kan vere med på!

Bilder Med Logo13

Har du husket å melde deg på?

Bli med! Bli med på OPP! Gå direkte til kalenderen og meld deg på noko moro

Bilder Med Logo12

 

Lurer du framleis på kva Innovasjonsuken OPP er? Les meir her

 

Anbefales:

Innovasjonsuken OPP arrangerer Åpning på mandag 25.9 kl. 18:00 i Østre Skostredet 3. Du er invitert!

Dazzle

 

 

Bli med på OPP!

OPP Logo Horizontal Pos

 

Innovasjonsuken OPP skal vere eit arrangement for aktører som jobber med innovasjon og entreprenørskap. Alle bransjar er velkomen til å bidra!

21. september 2017 Jon Erik Vollan

Kom an 2017

Kom An 2017 Header

Årets konferanse har temaet innovasjon i offentlig sektor. Vi samlast på ein holme utanfor Bergen og byr på gode opplevingar og eit spanande program. Kom an skjer under Innovasjonsuken OPP - veke 39!

LivOGLyst-konferansen 2017

Livlyst Large Farger

Partnarskapen ved Hordaland fylkeskommune, Fylkesmannen i Hordaland og Innovasjon Norge inviterar til LivOGLyst-konferanse 26. september for prosjektåret 2018.