Global Veke for Entreprenørskap

Bli med! I veke 46 kan du vere med på mykje gøy innan entreprnørskap og innovasjon i Hordaland. Denne veka (14.-20. november) vert det arrangert mange ulike arrangement og festligheter - verda over. I Hordaland har vi ei samla oversyn på kva som skjer denne veka på GewBergen.no

Gew Bergen Web Logo 1170X658

In English

Hva er GEW?

GEW er en årlig feiring av entreprenørskap. Uken markeres samtidig over hele verden – koordinert av Global Entrepreneurship Network (GEN), i tett samarbeid med lokale samarbeidspartnere. Nedenfor ser du en videosnutt som forklarer hva Global Entrepreneurship Week er for noe.

 

Hvordan virker det?

Alle som ønsker å bidra i innovasjonsuken, kan melde opp sine egne arrangement. Vi ønsker også at så mange som mulig legger sine regelmessige arrangement til denne uken, slik at vi sammen er med å promotere hverandres kompetanse og ekspertise. Tema, sted og tidspunkt bestemmer hver arrangør selv. Om dere ønsker å samarbeide med noen andre om et arrangement, er det også helt OK. De som vil delta på arrangementene, melder seg på via arrangementskalenderenwww.gewbergen.no

 

Hvem deltar?

Vi ønsker at uken skal være samlende for alle som synes entreprenørskap og innovasjon er spennende. Både private aktører, næringsliv, offentlige institusjoner, investormiljø, gründere og studenter skal bidra med ulike arrangement under uken. Arrangementene dekker alle bransjer, og det kreves ikke at man kommer fra et spesielt fagfelt eller miljø. Vi ønsker å få til flest mulig arrangement fra flest mulige bransjer og miljøer. Global Entrepreneurship Week skal være et arrangement hvor man kan få muligheten til å bli kjent med nye miljøer. 

 

Neste Global Entrepreneurship Week skjer 14.-20. November 2016. Uke 46. Uken er et internasjonalt arrangement, og går på samme tidspunkt over hele verden.

 

#GEWBergen

21. oktober 2016 Jon Erik Vollan